Hoe IPTV te gebruiken

Je hebt waarschijnlijk de laatste tijd veel gehoord over IPTV-streaming, maar je weet misschien niet waar je moet beginnen om deze nieuwe wereld van televisie-inhoud via internet te betreden. Velen van ons zijn gewend aan kabel- of satelliettelevisie en daarom denken we dat IPTV de moeite niet waard is. We willen je graag vertellen dat er echt niet veel “compressie” is.
Een IPTV-installatie opzetten is niet zo ingewikkeld. Het kost eigenlijk maar drie eenvoudige stappen die iedereen kan leren. Het is zo gemakkelijk dat je direct na het lezen van dit artikel kunt beginnen. Klinkt goed? Laten we dan ontdekken hoe je in slechts drie eenvoudige stappen aan de slag kunt gaan met IPTV-streaming.

WHAT DO I NEED TO USE IPTV

WHAT DO I NEED TO USE IPTV

Het eerste wat je moet doen is een Android TV box aanschaffen, dit apparaat zal voor alle doeleinden je kabelbox of satelliet vervangen. Android-boxen vormen de kern van je IPTV-setup.

Ze hebben de hardware die de mediaspeler en apps biedt die je nodig hebt om je content te bekijken en ingebouwde Wi-Fi om verbinding te maken met je router. Met andere woorden, elke tv wordt een smart tv zolang het is gekoppeld aan een Android TV.

Wat heb ik nodig om IPTV te gebruiken?

Als je een traditionele Android TV Box hebt geselecteerd, dien je een IPTV-applicatie te vinden om te installeren. Deze applicaties zijn in principe de belangrijkste mediaspelers die je in staat stellen om toegang te krijgen tot jouw IPTV-content en zijn gemakkelijk te downloaden vanuit de Google Play Store die al op jouw TV Box is geïnstalleerd.

Net zoals bij tv-boxes zijn er tegenwoordig talloze IPTV-apps om uit te kiezen. Gelukkig zijn veel van hen van hoge kwaliteit en volledig gratis. Het is belangrijk om te begrijpen dat je een IPTV-app moet selecteren die m3u- en epg-formaten ondersteunt, zodat de meeste IPTV-afspeellijsten correct worden geladen. Onze aanbeveling voor een IPTV-toepassing is duplex afspelen.

Wat heb ik nodig om IPTV te gebruiken?

Om daadwerkelijk TV-inhoud te kunnen ontvangen op uw Android TV-box en IPTV-app, heeft u een abonnement nodig om deze inhoud in eerste instantie daadwerkelijk te verkrijgen. Dit is waar wij van pas komen.

Configureer de m3u-link in de IPTV-applicatie

 

Wanneer je een IPTV-abonnement hebt aangeschaft, ontvang je iets dat een m3u-link wordt genoemd. Deze link zorgt voor de officiële verbinding tussen de IPTV-app en je tv-box en geeft toestemming om de betaalde IPTV-content te ontvangen. De m3u-link ziet er als volgt uit:

 

iptvservice.com/get.php?username=gebruiker&password=wachtwoord&type=m3u_plus

OVER

IPTVCENTRUM is een hoogwaardige IPTV-abonnementprovider met jarenlange ervaring. Onze afspeellijst bevat meer dan 21.000 kanalen in UHD, volledig HD, HD, SD en HEVC, en een VODS-lijst met meer dan 6000 films en series. De servers van START IPTV zijn efficiënt, stabiel en altijd up-to-date, wat ervoor zorgt dat u betere kwaliteit heeft bij het kijken zonder onderbrekingen.

VOLG ONS

Wij bieden een GRATIS 24 uur test aan als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op.

24/7 Klantenservice Belcentrum